Esmaspäeval, 2.septembril väljuvad õpilasbussid tavagraafikust tund aega hiljem, sest koolipäev hakkab kell 9.00.
NB! Jõgeva alevikust ja linnast väljub buss tavagraafiku järgi (mitte tund aega hiljem). Käesolevast õppeaastast teenindab Jõgeva aleviku ja linna ringi Maksibussid OÜ koos Vaimastvere ringiga. Buss võtab linna õpilased peale Betti Alveri muuseumi kõrval olevast väikesest parklast!
Busside sõidugraafiku leiad siit

Related posts

Bussiinfo

Hommikused õpilasbussid Palupere-Mõisaküla-Raaduvere ja Kuremaa liinil tulevad tavapärasel ajal. Koolist koju kehtib järgmine bussigraafik: E: 15.15 Raaduvere 15.30 ühe suure bussiringiga Kuremaa-Mõisaküla-Palupere T: 14.30 Raaduvere-Mõisaküla-Palupere 14.30 Kuremaale ainult liinibuss (eraldi õpilasliini ei lähe) K: 14.30 Raaduvere-Mõisaküla-Palupere 14.30 Kuremaale ainult liinibuss (eraldi õpilasliini ei lähe) N: 14.30 Raaduvere-Mõisaküla-Palupere 14.30 Kuremaale ainult liinibuss (eraldi õpilasliini ei lähe)…
Loe edasi